Välkommen till Stockholm

Lena och Annika tog tåget upp från Skåne den 21 juli 2011. Det var en otrolig värme uppe i Stockholm till skillnad mot Skåne. Där regnade det en hel del. Dom hade tillgång till en lägenhet i stan och var här uppe i 5 dagar.

Här ser vi som sagt var Lena och Annika.



Jag mötte upp dom på fredagen och vi fick en jättetrevlig långhelg med alla möjliga aktiviteter som Stockholm erbjöd.
Här testade vi matstället ”FLYT”. Det var grym värme och det smakade så otroligt gott med en ”låda” räkor med ett glas vitt kallt vin. Vilken miljö - vilken njutning. Fantastiskt härligt!




Fjäderholmarna
Vi tog en tur över till Fjäderholmarna. Det var otroligt blåsigt men med denna otroliga värme. Där blev det en iskall öl och en skaldjurbaguett som vi delade på tre. Riktigt mumsigt!




Första träffen
Det blev en spontan första för-träff inför Italien-resan. Det var här namnet kom ”olivbrudarna”. Tyvärr kunde inte Anna komma med. Hon satt ute på någon härlig ö i skärgården med en hund. Vi andra njöt av miljön och pratade en massa om allt möjligt. Vi beställde in en ett par öl utan problem på ett ställe i Gamla Stan. Det var en otrolig varm kväll. Blev en bra start och gemenskap inför resan. Vi kommer bli ett bra gäng tror jag.



Gunilla, Susanne, Kristin, Anki och Lena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0